LaFemme - Noutăți din Paris + Cadou

vineri, iunie 10, 2016 0 Comments A+ a-

Că îndragesc rochiile magazinului LaFemme , cred că știti deja , v-am mai spus eu îńtr-o postare anterioară .

LaFemme



Dar astăzi vreau să vă învit să vedeți Noutăți din Paris în colecția de rochii . Rochii absolut superbe . Eu am ales decât 3 , așa să vă faceți o idee despre ce vorbesc .


Model din colecția La Femme 2016. Rochia este căptusită cu captuseală din poliester și are decolteul în V cu tul transparent. Bustul are push-up satinat cu broderie, ștrasuri și paiete aplicate deasupra. Din talie este prevazută cu tul, în 2 rânduri. La spate are decolteu adanc in V, cu bentiță lungă satinată, reglabilă de prindere. Modelul este scurt.

Rochie de ocazie neagra scurta cu broderie si tul

Rochia este captusită cu captuseală satinată din poliester și are decolteul rotund la baza gâtului, cu voal pe care sunt aplicate floricele cu perle mici roz. Este prevazută cu bustieră satinată și push-up, pe care sunt aplicate flori și perle. Rochia are taietură talie cu bentiță satinată si fundiță. Partea de jos are 2 rânduri de voal, suprapuse, cu terminația usor încrețită și floricele aplicate pe-alocuri. La spate modelul este elastic, cu bretele din voal. 

Rochie de ocazie bej cu flori si perle aplicate



Rochia este captusită cu captuseală din poliester și are decolteul rotund, la baza gâtului. Este prevazută cu pense, tăietura talie și pliuri. Se închide la spate cu fermoar ascuns. Modelul rochiei este midi, cu imprimeu abstract bleu pe fundal alb.

Rochie de ocazie bleu cu model abstract
În plus în perioada 06 - 13 iunie 2016 la comenzi de minim 150 Ron , primești cadou o oglindă . Încă un motiv să-ti cumperi rochia preferată .
Vouă ce rochiță vă place cel mai mult din noua colecție ?

Citesc cu drag pararea ta !