Moda pe care nu o înteleg

miercuri, iunie 08, 2016 0 Comments A+ a-

Poate că sunt eu ciudată , poate că nu cunosc ultimele tendințe în materi de fashion , dar sunt anumite lucruri legate de această categorie pe care jur că nu reușesc să le înteleg .
Știu că nu vă prindeți ce vreau să vă zic , însă voi încerca să le enumăr .

  • Teneșii cu platformă - poate că sunt la modă , că sunt frumosi , habar n-am , dar totuși teneși cu platformă ? În capul meu platforma e platforma , teneșii sunt tenesi . Se văd urât , mersul cu ei este dubios ( majoritatea merg cu genunchii îndoiți ) . În plus majoritatea modelelor sunt pline de strasuri , margelute , chestii foarte strălucitoate - manelisme într-un singur cuvânt .
  • Tricourile purtate pe post de rochii - da , știu că sunt lungi și că îți acoperă șoldurile , dar totuși nu sunt rochii . Nici măcar o tunică nu poți purta pe post de rochie , de ce ai purta un tricou ? Aici mă refer la tricourile alea lungi , semitransparente , foarte mulate care abia dacă acoperă fundul . Arată dubios , plus că la fiecare doi pași trebuie să tragi de tricou și culmea se vede și lenjeria în toată splendoarea ei
  • Tocurile foarte înalte ( cu platformă ) în mijlocul zilei - de ce ai purta pantofi cu platforma și toc de 16-18 cm în mijlocul zilei , eventual prin metrou sau mașină ? Se pot purta seară , în club sau la o nuntă , în niciun caz zi de zi pe stradă . Degeaba îi porți la o ținută office , se duce de râpă toată eleganța .
  • Ținuta de vampă : fustă extrem de scurtă , decolteu adânc , tocuri foarte înalte - cică ținută office . Pe bune ? Eventual e bună pentru ieșit în club atunci când vrei să agăți tipi în călduri .În rest nu e potrivită pentru o femeie care se presupune că se respectă 
  • Paiete , multe paiete , eventual o bluză acoperită de paiete în mijlocul zilei - Pe bune ? Pur și simplu aceste articole vestimentare sunt create pentru o ținută de seară , nu pentru o plimbare pe bulevard sub soarele sclipitor . 
  • Imbrăcămintea mult prea mulată la fetele supraponderale - Știu că nu toate avem greutatea ideală , știu că unele chiar nu au ce face în această privință , insă de ce să accentuezi prin haine mult prea mulate ? Există haine care vin mult mai bine pe persoanele plinuțe decât pe cele foarte slabe . Hainele mulate și închise la culoare nu vă fac neapărat mai slabe . Alegeți să fiți îndrăznețe indiferent de greutate și cu siguranță veți fi apreciate
  • Pantalonii foarte mulați la baieți - Of , zi de zi văd astfel de exemplare . Nu le înteleg rostul ? Pantalonii skinny mi se par mult prea feminini . Când îi mai combini și cu un tricou lung și ghete deja e prea mult . Cănd spun pantaloni mult prea mulați mă refer la aceea care sunt extrem de strâmți de sus pâna la glezne . 
  • Orice tip de geantă , purtată pe mânuța indoită - Prima mea întrebare e : Nu vă doare mâna ? Ca e o geantă mică , că e una extrem de mare , ca ești pe stradă sau în metrou e musai să porți geanta pe mânuța îndoită . Nu conteză că în plimbarea ta grațioasă mai lovești pe cinevă .

Ar mai fi câteva , momentan nu mi le amintesc și oricum nu aș vrea să vă plictisesc cu o postare prea lungă . Cu siguranță o să urmeze și partea a doua .
De asemenea puteți să-mi spuneți si voi ce vi se pare ciudat în materie de fashion , promit să le includ în postările viitoare .

Citesc cu drag pararea ta !