REVIEW - Benzi depilatoare pentru fată de la Farmec

vineri, iunie 10, 2016 2 Comments A+ a-

Dragele mele , a venit vremea pentru un nou review . Și de data aceasta este vorba despre un produs inclus în produsele consumate ale lunii mai , mai exact benzile depilatoare pentru față de la Farmec.
În general prefer să merg la cosmetică pentru a mă epila , dar am și momente când din comoditate prefer să mă epilez acasă .
Pentru zona feței , mai ales mustață ( nu am cine știe ce , dar îmi stă mie pe creier ) apelez la benzile depilatoare .
Până de curând le foloseam pe cele la Veet , dar ultima dată le-am ales pe cele de la Farmec și tare bine am făcut , pentru că îmi plac un pic mai mult decât cele de Veet .



CE SPUN EI :
 Benzile depilatoare cu ceară Farmec îndepărtează eficient părul nedorit și vă lasă pielea catifelată datorită extractului de orhidee cunoscut pentru efectele de hidratare și calmare

MOD DE UTILIZARE :
  • Cum se aplică ceara :
Pielea trebuie să fie curată și uscată , fără iritații și nici resturi de cremă . Se încălzesc benzile între palme până se înmoaie ceara . Pentru aplicarea benzilor în zone mici , se taie banda după mărimea dorită . Separați benzile încet și cu grijă . Aplicați band în direcția creșterii părului , extinzând printr-un masaj ușor .
  • Cum se îndepărtează ceara :
În timp ce cu o mâna întindeți bine pielea , cu cealaltă mâna îndepărtați banda imediat printr-o mișcare bruscă opusă creșterii părului , obținându-se rezultate mai bune cu cât mai repede se face smulgerea . Dacă este necesar , repetați acțiunea . Benzile se pot folosi de maxim 4 ori . In cazul folosirii acestor benzi pe zone sensibile cum ar fi axila , zona inghinală sau fața , nu depilați aceeasi zona de 2 ori în aceeași sesiune de depilare  , pentru a evita iritarea pielii . Pentru a obține o piele catifelată a buzei superioare , aplicați în direcția creșterii firelor de păr , apo faceți același lucru dar de data aceasta în direcția contrară a acestora . Pentru calmarea pielii , apăsați cu mâna sau aplicați o compresă rece pe zona depilată imediat după smulgere .
  • Cum se curăță resturile de ceară :
Pentru o finisare perfectă și o mai mare protecție a pielii , aplicați un servețel post depilatoriu pentru eliminarea resturilor de ceară , calmarea și catifelarea pielii . Nu eliminați niciodată resturile de ceară cu apă , săpun sau alcool . Dacă este necesar , eliminati-le cu un disc demachiant îmbibat în ulei .
  • Precauții
Dacă se aplică pentru prima dată sau pe o zonă nouă a corpului , testați produsul pe o porțiune mică a pielii . Dacă în termen de 24 de ore nu s-a produs nicio reacție adversă , cotinuați cu aplicarea . Depilarea cu ceară nu este indicată persoanelor vârstnice , diabetici sau persoane în tratament pentru acnee . Nu se aplică pe nas , sprâncene , urechi , sfârcuri sau în jurul organelor genitale , nici în zona perianală . Nu aplicăti pe râni , varice , coșuri , crăpături , iritații sau arsuri , nici pe piele care anterior a demonstrat o reacție adversă la ceara depilatoare . După , depilare nu se recomandă expunerea la soare , îmbăierea sau folosirea deodorantelor în următoarele 24 de ore . În cazul unor temperaturi ridicate ( 30 grade Celsius ) , introduceți benzile la frigider timp de 30 de minute înainte de utilizare . A se păstra la orizontală la o temperatură interioară a 40 grade Celsius .

TERMEN DE VALABILITATE : 
În funcție de lot - data este scrisă pe fiecare bandă în parte ( 18 luni de data deschiderii )

INGREDIENTE :
Ceară , Triethylene Glycol Rosinate , Glyceryl Rosinate , Cera  Microcristallina , Orchis Morio Flower Extract , Healianthus  Annus seed Oil , Paraffinum LIQUIDUM  , PEG-8 , Dioleate , Parfum ,  , CI 45410 , CI 77891 , CI77007 , Hexyl ,Cinnamal , Citronellol , Linalool
Servețel : ParffinumLiquidum , Aloe Barbadensis Leaf Extract , Glucine Soja Oil , Parfum

CE CONȚINE O CUTIE :
  • 10x2 benzi depilatoare
  • 2 servetele cu Aloe Vera


Bun și acum că v-am plictisit destul cu detalii despre aplicare și ce contine ( consider ca sunt detalii importante într-un review ) a venit timpul să vă spun și părerea mea 

PLUSURI :

  1. Îndepărtează chiar și cele mai fine și micuțe fire de păr 
  2. Nu irită pielea ( eu am pielea sensibilă )
  3. Este ușor de folosit
  4. Se pot tăia fără probleme
  5. 2 benzi sunt suficiente pentru îndepărtarea părului din zona buzei superioare .
  6. Servețele hidratează și calmează zona și au un miros plăcut .
MINUSURI :
  1. Uneori se întâmplă să rămână bucăți de ceară pe piele ( depinde și de cum smulgi ceara )
  2. Prea puține servețele ( în cazul în care vrei să folosesti benzile în mai multe sesiuni )
  3. Uneori apar mici brobonele în zona depilată , care trec în maxim 2 zile ( dar repet , eu am o piele sensibilă 
Recomand să le încălziți foarte bine înainte de folosiri , altfel nu veți obține rezultatul dorit .

P.S. Când rămâneți fără servețele , puteți folosi ulei de măsline , la mine a funcționat .
Voi folosiți aceste benzi depilatoare ? Cum vi se par ?

Le puteți achiziționa din magazinele online : 
Din orice hypermaket  sau magazine DM unde costa în jur de 10-11 Ron

Observ că au schimbat ambalajul . Acum arată așa :





2 comentarii

Write comentarii
Unknown
AUTHOR
12 iunie 2016 la 16:53 delete

Chiar merita , mai ales atunci cand nu ai timp să mergi la cosmetica !

Reply
avatar

Citesc cu drag pararea ta !