REVIEW - Cremă hidratantă de zi Elmiplant ( Ten uscat / sensibil )

luni, iulie 04, 2016 1 Comments A+ a-

În sfârșit a venit vremea pentru un nou review . Abia așteptam să scriu despre această cremă de față , deoarece este preferată mea . O folosesc de vreo 2 ani și nu greu renunț la ea .
Este vorbă despre Crema hidratantă de zi de la Elmiplant . Pur și simplu o ador și funcționează de minune pentru tenul meu uscat și foarte sensibil .



CE SPUN EI :
Hrăneşte-ţi şi catifelează-ţi tenul printr-o atingere a Naturii!
Având o textură bogată şi delicată, crema oferă hidratare eficientă de lungă durată, lăsând pielea netedă şi catifelată.
DETALII PRODUS
Formula sa este îmbogăţită cu Extract de Bumbac 100% Natural, bogat în proteine şi minerale, care hrăneşte pielea şi previne iritaţiile, conferind o senzaţie plăcută de catifelare şi supleţe.
HYDRO-NUTRIENT 24H* este un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie. Conferă hidratare imediată şi o menține până la 24 de ore, îmbunătăţind confortul pielii.
*Teste in vivo
INGREDIENTE :
 aqua, dimethicone, glycerin, cocoglycerides, olea europaea fruit oil, dicaprylyl ether, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, cyclopenta-siloxane,  gossypium herbaceum seed oil, panthenol, tocopheryl acetate,hydrolyzed vegetable protein, pectin, serine, arginine, proline, glucose, chondrus crispus, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloymethyl taurate copolymer, phenoxyethanol, isohexadecane, parfum, cetearyl glucoside, ceramide 3, ceramide 6 ii, phytosphingosine, ceramide 1, polyacrylate-13, capryloyl glycine, polyisobutene, polysorbate 60, dimethyconol, ethylhexyl-glycerin, sorbitan isostearate, sodium lauroyl lactylate, sodium hydroxide,  tetrasodium edta, polysorbate 20, linalool, xanthan gum, caprylyl glycol, alpha-isomethyl ionone, hexyl cinnamal, limonene,  benzyl benzoate, cholesterol, benzyl salicylate, carbomer, citronellol, butylene glycol, glyceryl stearate se, benzoic acid, dehydroacetic acid, polyaminopropyl biguanide.

TERMEN DE VALABILITATE :
12 luni de la data deschiderii



CE SPUN EU :

Deja știți că este crema mea prefertă . Mă ajută enorm , hidratează foarte bine și este perfectă pentru a fi folosită ca baza de machiaj , ajută fondul de ten să se întindă mult mai bine și mai uniform . Eu o aplic înainte să încep machiajul , uneori o amestec și cu fondul de ten ( în special în zilele în care am tenul extrem de uscat ) .
Are o textura plăcută , nu este foarte densă , însă se aplică ușor și intra foarte repede în piele . Tenul nu rămâne uleios .
Mirosul este plăcut , poate un pic cam puternic pentru o cremă de fată . Pe mine nu mă deranjează .
Îmi place și faptul că recipientul este din sticlă și nu din plastic .



PLUSURI :
  • Hidratează foarte bine tenul ;
  • Se absoarbe rapid ;
  • Nu lasă tenul uleios 
  • Se aplică ușor
  • Ideală ca bază de machiaj
  • Nu conține parabeni
  • Prețul extrem de accesibil
  • Estompează roșeața 
  • Conține extract de bumbac 100% natural
MINUSURI :
  • Conține parfum
  • Mirosul poate fi destul de purtenic pentru cele care nu suportă 


Per total rămâne crema mea preferată , chiar dacă acum folosesc Nivea , pentru că cea de la Elmiplant tocmai s-a terminat . Abia aștept să o cumpăr din nou .
O găsiți în orice hypermaket , în anumite farmacii sau plafare . Pretul variază între 14-22 Ron . Sau o puteți achiziționa online .Vă las câteva linkuri mai jos :

Voi folosiți această cremă . Vă place ?


1 comentarii:

Write comentarii

Citesc cu drag pararea ta !